Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grombil.com`s Prosjekt SVT Lightning

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Takker karer. Ja det er rart... Men det er vel kansje slik når man blir forelsket. Da betyr verken rase eller hudfarge noe?

    Synd å si, men bilen blir nok solgt. Må bare finne rett kjøper som liker biltreff og bilstereo :-). Men det blir noe gromt igjen...GARANTERT! Må bare finne meg en ny rik kjerring :-)

    Men fra spøk til alvor så spiller dette anlegget langt over forventningen... Stam og fin bass og fint stereoperspektiv inne i bilen. Hiver jeg i en slik Bass test plate takler den det også bra. Klar jeg merker av den ikke liker alle frekvenser like bra, mn alt i alt spiller det meget tøfft! Og bedre blir det etter hvert som man får soillt det inn. Skal ta litt bilder så snart "pynten" er i hus :-)
    Grombil.com
    Modifisert.net
    Drevet av entusiast for entusiaster...

    Min prosjekttråd: Bilstereoforumet.no SVT Lightning

    Comment


    • #32
      Jeg vet dette ikke er en salgstråd.. Men hva legger du deg på i pris i tilfelle du skal selge bilen?
      Sture Vedal

      Comment


      • #33
        Originally posted by chin View Post
        Jeg vet dette ikke er en salgstråd.. Men hva legger du deg på i pris i tilfelle du skal selge bilen?

        Det går bra . JJeg legger ikke på ekstra for stereoen, men noen betingelser følger med i forbindelse med sponsorer og reklamen på bilen. Prisen er 399.000kr. Da er stereobygget ferdig med pynt og det hele :-). Tar man bilen som den står nå kan den selges for 385.000kr. Det innebærer egentlig bare at kjøper må montere pynten selv, bytte demperne i dørene (Siger litt i kaldt vær pga lyddemping og høytalere.) og ta service med oljeskift osv... Så det er et bra avslag for noe som koster kansje 5000kr totalt max!

        Betingelsene ang bilen er at kjøper reiser på de viktigste treffene ala Gatebil osv. Og at reklamen som står på bilen (Noe er ikke enda montert) får stå ut 2007 sesongen minimum. Bilen er påkostet MYE etter jeg kjøpte den og jeg ga 399.000kr for den for snart et år siden. Der er stereokomponenter til langt over 50.000kr veil.pris og jobben\matriell utenom.

        Grunnen til dette er jo fordi jeg skulle fått solgt bilen så fort som mulig og fordi jeg mener dette vil være en grei avtale i forhold til sponsorer. De har jo sponset bilen og ikke meg som person :-).

        Så kommer du med 385.000kr nå er den din. Fikser jeg tingene er prisen 399.000kr... Og der er lite rom for diskusjon her så er det sagt

        Løp og kjøp
        Grombil.com
        Modifisert.net
        Drevet av entusiast for entusiaster...

        Min prosjekttråd: Bilstereoforumet.no SVT Lightning

        Comment


        • #34
          skjedd noe mer her???????

          Comment


          • #35
            Han solgte bilen for noen måneder siden, så det skjer nok ikke noe mere i denne saken
            Tommy
            2002 LOTUS ELISE S2
            2006 BMW 118d M-SPORT
            1999 YAMAHA YZFR6

            Comment

            Working...
            X